Samarbeidspartnere

Her oppretter du ditt kundeforhold og bestiller dagligvarer,drikkevarer etc. og vi befrakter dette til hus og hytte og plasseres i kjøleskap og fryseboks om nødvendig.
Tipping og post-tjenester formidles også gjennom samarbeidet med Spar Hjelmeland.
Problemer med det elektriske? Eller ønsker du å få nye ting innstallert? Ryfylke Elektriske er vår samarbeidspartner på elektrotjenester også når det gjelder innstalasjon av alarmsystemer.
Leverandør av komplett arbeidsoppdrag. Er et entrepenørfirma med hovedvekt på transporttjenester og entrepenørvirksomhet. Her får vi den hjelpen som trengs når det er behov for massetransport,graving,sprenging,planering,muring av naturstein,peling og bygging av brygger mm.
Vår leverandør av alt innen materialer og verktøy. Her er det nesten ingen begrensninger for hva som er mulig å få tak i innen byggvarer,sportsutstyr,jernvare og maling. Det er også her vi bruker spesialkompetanse innen tømmerfaget når det trengs.
Den lokale handelsmannen-,eller kvinnen,som foruten dagligvarer og drikkevarer har kjøkkenutstyr,fiskeutstyr,gaveavdeling,bensin,diesel,olje og propan.
Du oppretter kundeforhold,bestiller,og vi befrakter varene hjem til deg.
Her får du god service og gode tips dersom du trenger elektroverktøy, maskiner, verneutstyr eller forskjellige tilhengertyper. Årdal Landbruk er vår hovedleverandør på ovennevnte, og sørger for at vi kan hjelpe deg på beste måte.